• Μαθήματα
  • Πρόγραμμα
  • Blog
  • Τιμή
  • Πώς μοιάζουν τα μαθήματά μας;

Οικονομικό διαδικτυακό φροντιστήριο (TEST)

  • Ομαδικά μαθήματα σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση
  • Νέοι και μεταδοτικοί καθηγητές
  • Διαδικτυακό chat για απορίες
  • Βιντεοσκοπημένα μαθήματα για επαναλήψεις
  • Κάμερα και μικρόφωνο διαθέσιμα αλλά όχι υποχρεωτικά
Σχετικά με τα μαθήματα

Γιατί το Memby είναι η εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα να αναδείξει τις ικανότητές των παιδιών σας;

Οι καλύτεροι καθηγητές της χώρας

Επιλέγουμε προσεκτικά τους καθηγητές, ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από νέους, συναρπαστικούς επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων αποφοίτων κορυφαίων Πανεπιστημίων, Διδάκτορες, νικητές επιστημονικών ολυμπιάδων και δημοσιευμένους συγγραφείς.

Διαδραστικά, ζωντανά μαθήματα online

Μαθήματα σε ζωντανή μετάδοση από νέους καθηγητές που αγαπούν να προσφέρουν έμπνευση και βοήθεια. Έξυπνες διαδραστικές τεχνολογίες & ζωντανά chats, ώστε κανείς να μη νιώθει απομονωμένος. Παιχνίδια ερωτήσεων μετά το μάθημα, που τεστάρουν το επίπεδο των γνώσεων.

Διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και ομάδες

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό. Οι τάξεις διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας και η μάθηση μεταξύ ομοτίμων τους, τα βοηθάει να βελτιωθούν χωρίς περιττή πίεση.

Αρχειοθετημένες βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων

Τα μαθήματα σε ζωντανή μετάδοση είναι πάντα πιο αποτελεσματικά, αλλά αν τα παιδιά σας δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν έγκαιρα, ή χρειάζονται επανάληψη, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής βιντεοσκόπησης, όσες φορές θέλουν ή χρειάζονται.

Επιπλέον 1-προς-1 βοήθεια από τους καθηγητές του Memby

Αν κάποιο παιδί συνεχίζει να έχει δυσκολίες εκμάθησης ή κατανόησης ενός θέματος, οι καθηγητές του Memby είναι πάντα στη διάθεση των μαθητών μετά τα μαθήματα, για επιπλέον 1-προς-1 χρόνο μέσω της εφαρμογής Discord.

Μια δυνατή κοινότητα από συμμαθητές και φίλους

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σχολείο γεμάτο με ενθουσιώδεις συμμαθητές και φίλους που μαθαίνουν μαζί! Επιπλέον μαθήματα, ομαδικές εργασίες, εβδομαδιαίες εκδηλώσεις της κοινότητας και πολλά ακόμα, μόνο στην κοινότητα Memby στο Discord!

Σχετικά με τα μαθήματα

Αλλά μην ακούτε εμάς, αφήστε τα παιδιά σας να αποφασίσουν!

Κάντε εγγραφή

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και συνδέστε τους λογαριασμούς των παιδιών σας.

Επιλέξτε ένα μάθημα

Επίλεξτε σχολικά μαθήματα στα οποία τα παιδιά σας χρειάζονται βοήθεια ή μαθήματα που τους κινούν το ενδιαφέρον.

Γιoρτάστε τα αποτελέσματα!

Επετεύχθη με τη βοήθεια και το πάθος των νέων καθηγητών και μια κοινότητα παιδιών με το ίδιο όραμα.

To Memby στον τύπο

Startupper
Eimantas Bekėža, Συνιδρυτής

“Μακροπρόθεσμα, αυτό που χρειάζεται ένας μαθητής για να επιτύχει είναι το κίνητρο, η έμπνευση και η καθοδήγηση. Μόνο ένας καθηγητής που είναι παθιασμένος τόσο με το αντικείμενο του, όσο και με τη διδασκαλία, μπορεί να ανάψει αυτή τη φλόγα”

Ladylike
www.ladylike.gr

"Όλη η αρνητική εικόνα που είχα στο μυαλό μου από την εμπειρία της σχολικής τηλεκπαίδευσης εξανεμίστηκε. Οι καθηγητές είναι νέοι με πολλές περγαμηνές, εξαιρετικά επικοινωνιακοί και μεταδοτικοί και με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουν και διατηρούν την προσοχή όλη τη διδακτική ώρα πάνω τους με εργασίες και quiz, ενώ και μετά το μάθημα συνομιλούν ατομικά με όποια παιδιά έχουν απορίες."

Singleparent
www.singleparent.gr

"Το βασικότερο όμως, [οι καθηγητές] αγαπούν αυτό που κάνουν. Φαίνεται από το πώς αλληλεπιδρούν με τα παιδιά, από τον διασκεδαστικό τρόπο που προσπαθούν να λύσουν τις απορίες τους. Το επίπεδο δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ένα φυσικό φροντιστήριο με πιο υψηλά δίδακτρα. Εξάλλου τα χρήματα δεν κάνουν το μεράκι."

“Όλοι οι γονείς πρέπει να το δοκιμάσουν για τα παιδιά τους-χαίρομαι τόσο πολύ που βρήκα το Memby για τα παιδιά μου!”

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ηθοποιός-Παρουσιάστρια

Τι λένε οι γονείς και τα παιδιά για το Memby;

Περισσότεροι από 5000 μαθητές αγαπούν το Memby!

Έχοντας δοκιμάσει τη πιλοτική version του Memby, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα εκμάθησης με επιπλέον θετικό το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλες τις διδασκαλίες βιντεοσκοπημένες. Τα μαθήματα είναι επίσης ενδιαφέροντα και οι καθηγητές νέοι και πάντα καλοδιάθετοι.

ΜυρτώΘεσσαλονίκη
ΣοφίαΘεσσαλονίκη
Dimitrios M.
Vana P.
IreneG.
ΣτέλλαΔράμα
ΣουζάναΑθήνα
ΜυρτώΘεσσαλονίκη
ΣοφίαΘεσσαλονίκη
Dimitrios M.
Vana P.
IreneG.
ΣτέλλαΔράμα
ΣουζάναΑθήνα
ΜυρτώΘεσσαλονίκη
ΣοφίαΘεσσαλονίκη
Dimitrios M.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες σχολικές τάξεις είναι διαθέσιμες στο Memby;

Αυτή τη στιγμή έχουμε διαθέσιμες θέσεις για Ε΄Δημοτικού έως και Β΄Λυκείου!

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή στο Memby;

Βήμα 1ο. 

Πηγαίνετε στο memby.gr και πατάτε το κουμπί Εγγραφή.
(Μπορείτε να πατήσετε και εδώ: https://app.memby.gr/register/1).

Βήμα 2ο.

Κάνετε εγγραφή μέσω e-mail:

1️⃣ Συμπληρώνετε το e-mail σας και ένα password που θέλετε.

2️⃣ Eπειτα διαβάζετε και συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις.

3️⃣ Kάνετε κλικ στο κουμπί “Κάνε εγγραφή” .

4️⃣ Aκολουθείτε τα βήματα στην πλατφόρμα.

Έπειτα θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης στα Εισερχόμενά σας, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

(Παρακαλώ, να ελέγξετε και το φάκελο “spam”).

– Στη συνέχεια, κάνετε “σύνδεση” με το email και τον κωδικό που χρησιμοποιήσατε

– Κατόπιν, πήγαίνετε στο πεδίο “Τιμή”

– Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω κάρτας.

 

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας, στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή σε ομάδες;

Τα μαθήματα διεξάγονται ομαδικά, με έντονη την διαδραστικότητα, ούτως ώστε οι μαθητές να συμμετέχουν με ενθουσιασμό στη μαθησιακή διαδικασία. Οι Καθηγητές μας είναι όλοι έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες στο αντικείμενό τους, έτσι ώστε να διαφοροποιούν τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του.

 

Πού θα βρω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τάξης μου;

Μπορείς να βρεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τάξης σου στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στην πλατφόρμα διδασκαλίας Memby, αν πατήσεις τον σύνδεσμο “Πρόγραμμα” (https://memby.gr/programma).

Τα θέματα που διδάσκονται στο Memby συμπίπτουν με τα θέματα που διδάσκονται στα σχολεία;

Ναι. Καλύπτουμε ολόκληρο το σχολικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και επικεντρωνόμαστε στην καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που είναι πιο σημαντικά για τους μαθητές.

Πώς μπαίνω στο μάθημα την ώρα της ζωντανής μετάδοσης;

Μετά την εγγραφή σου στην πλατφόρμα Memby (http://app.memby.gr), κάτω απο την ενότητα “Τα μαθήματα μου”, θα φαίνεται η επόμενη ώρα και ημερομηνία ζωντανής διάλεξης της θεματικής ενότητας που έχεις αγοράσει. Την ώρα του μαθήματος, απλά πάτα “Προβολή” πάνω στο μάθημα.

Σε τι μορφή είναι το μάθημα; Θα φαίνομαι στο βίντεο;

Το μάθημα είναι σε μορφή διάλεξης, που σημαίνει πως είναι ένας καθηγητής με πολλούς μαθητές. Οι μαθητές δε φαίνονται σε βίντεο, ούτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνό τους, εκτός εάν επιλέξουν να “σηκώσουν το χέρι τους”, και τους δώσει ο καθηγητής την άδεια. Τότε θα φανούν σε όλη την τάξη με βίντεο και μικρόφωνο και θα μπορούν να συζητήσουν με τον καθηγητή απευθείας!

Τι ώρες γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα διεξάγονται τα απογεύματα, μεταξύ 16:00 και 21:00, ώστε να μη συμπίπτουν με το σχολικό ωράριο των μαθητών μας. Αν τυχόν χρειαστεί να λείψεις σε κάποιο μάθημα (έκτακτο ραντεβού σε γιατρό, απρόσμενη υποχρέωση κλπ.), μην ανησυχήσεις! Μπορείς να δεις τη μαγνητοσκόπηση και να ρωτήσεις στο επόμενο μάθημα τον Καθηγητή σου για ό,τι απορία τυχόν προέκυψε!

Οι βιντεοσκοπήσεις προηγούμενων μαθημάτων έχουν έξτρα κόστος;

Όχι, συμπεριλαμβάνονται όλα στην συνδρομή, έτσι ώστε να μπορείς να ξαναδείς τις βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων που έχεις αγοράσει.

Πώς μπορώ να συνδεθώ με την κοινότητα του Memby στο Discord;

Όταν συνδεθείς με τον λογαριασμό σου (https://app.memby.gr/dash/home), θα βρεις το εικονίδιο της εφαρμογής του Discord στο κάτω μέρος της σελίδας και το κουμπί “Βρες μας” στα δεξιά.

Αν δε θέλω να συμμετάσχω στα θερινά μαθήματα το καλοκαίρι, τι γίνεται;

Κανένα πρόβλημα! Μας στέλνεις ένα email στο [email protected] πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για να “παγώσουμε” τη συνδρομή σου, ώστε να επανέλθεις ξανά το Σεπτέμβριο!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών

Δεν σου άρεσε η υπηρεσία μας; Μπορείς να ακυρώσεις το πλάνο σου εντός 14 ημερών και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Μικρό το ρίσκο, δοκίμασέ το τώρα!

Μάθε περισσότερα

Μπες στην παρέα 5000+ συμμαθητών και μελλοντικών φίλων!

discord peoples